Om oss

Om oss

Vilka är vi?

Vi är ett företag som arbetar med att utveckla ledarskap och vi använder oss av upplevelsen som utgångspunkt för utveckling av ledarskap, som individ och grupp.

Rauno Juustovaara

Jag är en passionerad och entusiastisk förebild för utbildning och lärande. Mitt största intresse idag är mötet med andra människor. Det är nog därför som jag jobbar på en folkhögskola och driver ett företag, där mötet är själva grunden för bildning. Jag jobbar med ledarskap, grupper, grupprocesser och beteende. Jag anser mig vara en professionell pedagog, vilket visar sig i feedbacken från mina studerande och kollegor. Driver eget företag där jag har glädjen att få jobba med samma saker.

"Alla människor mår bra av upplevelsebaserad kunskap för den känns och är äkta. Den är rolig, spännande, utmanande och bygger på många sinnen".

- Juust Education and Adventure

Vår arbetsmetod

Upplevelsebaserad inlärning

Vi arbetar med att placera individen / gruppen i okända eller ovana sammanhang och situationer. Deltagarna utmanas att skapa kreativa lösningar och att ta beslut i övningarna, vilket ger tillfällen till helhetslärande. Det innebär att övningarna är överförbara till vardagssituationer i t.ex arbete, studier eller vardagen. Vi använder upplevelserna som redskap för utveckling av individ som grupp.

En modell vid genomförande.

Praktiska gruppövningar – Varje inlärningar föregås av upplevelser, där individen utvecklas i samspel med andra. – Vi arbetar utifrån konkreta upplevelser – Vi diskuterar utan att värdera – Ger gruppen och individerna nya insikter och erfarenheter – Förhoppningsvis förändrat beteende som vi tar med oss i en ny konkret upplevelse.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor!